Kemin reissu 20.5.2024

 

https://www.tapaniblomster.fi/wp-content/uploads/Kemi-900x400.jpg
Kuivaniemen kirjasto

Toukokuun 20. päivä 2024 kävin Kemissä Lounais-Lapin toimituksessa.  Teimme juttua Kemi-dekkaritrilogiasta ja sen ensimmäisestä osasta “Rakkauden hinnasta”.  Muitakin kirjojani ja kirjallista kehitystäni käsiteltiin.

Kustantajani Matti Ylipiessa vei Virpin ja minut lounaalle.  Sen yhteydessä suunnittelimme alustavasti dekkarisarjan kolmatta osaa.  Monenlaista ideaa lenteli ruokakulhojen ääressä.   Mitä rikosta Kemin poliisit nyt selvittäisivät.

Kemin poliisiasema

Kemin poliisiasemalla näytti remontti edelleen jatkuvan.

Paluumatkalla vein Kuivaniemen kirjastoon yhden kappaleen rakkauden hintaa.  Jospa se lyhentää omalta osaltaan varausjonoa.

Nelosparkissa kävimme katsomassa valvontakameroiden paikat ja tarkistamassa, paljonko kahvi ja pulla nyt maksaa.  Maksu pullakahvista oli ratkaiseva todiste Rakkauden hinta-kirjani murhan selvittämisessä.  Valvontakameroiden tallenteet vahvistivat asian.

Pullakahvi maksoi nyt muutamaa senttiä enemmän kuin keväällä 2023, kun kirjoitin dekkarin tuota kohtaa ja soitin Nelosparkkiin tarkistaakseni hinnan.  Kamerat olivat niillä paikoilla, joihin ne olin asettanut mielikuvituksessani

 

Lue Lounais-Lapin artikkeli